3-daags "Maastricht, My Hometown!" arrangement (19 augustus 2020)

Ontdek hét Maastricht van André! Geniet met volle teugen in zijn thuishaven van een unieke André Rieu beleving! In het lokale dialect, dat ook wordt gesproken door André zelf, zou hij zeggen “Mien Sjoen Mestreech” , hetgeen vrij vertaald kan worden naar “Mijn mooie Maastricht”.

Deze stedentrip is volledig samengesteld door het professionele team van André Rieu Travel.
Wij bieden een 3-daagse reis aan en tijdens het gehele arrangement geniet u van persoonlijke begeleiding door de gastvrije teamleden van André Rieu Travel.

Onderstaand vindt u een korte beschrijving van het programma.

Hotel

Hotel Van der Valk Maastricht ligt aan de rand van het historische centrum van Maastricht, dichtbij de afrit van de snelweg A2. Het hotel beschikt over een gastronomisch à la carte restaurant, Live Cooking restaurant en Bar/Brasserie St Pieter, ook wel “de huiskamer” van het hotel genoemd.

Uiteraard kunt u ook van het zonnetje genieten op het terras. Totale ontspanning, ultiem genieten en even helemaal weg van de dagelijkse stress. In de wellness en het zwembad van Hotel Van der Valk Maastricht wordt een luxueuze en stijlvolle ambiance gecreëerd waar u tot rust kunt komen en puur kunt genieten.

U verblijft in een tweepersoons Comfort Kamer of Comfort Plus Kamer. Deze kamers zijn voorzien van enkele bedden, inloopdouche, flatscreen tv, klimaatbeheersing en gratis Wi-Fi.
Voor de éénpersoonskamer betaalt u een toeslag van € 48,50 per nacht. U verblijft in een tweepersoons Comfort of Comfort Plus kamer voor alleengebruik.

Programma

Dag 1 - Aankomst

Vanaf 15.00 uur wordt u verwelkomd door een André Rieu Travel host.
Uw kamer is gereed en bij aankomst ontvangt u een voucher voor koffie en vlaai die u in het hotel kunt gebruiken. De rest van de middag is ter vrije besteding.

's Avonds* wordt een vier-gangen-menu geserveerd met live muziek van het Maastrichts Salon Orkest (MSO).
André Rieu begon in 1978 met het MSO. André was toen nog lid van het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding van zijn vader. Maar hij voelde zich daar niet gelukkig. Hij trad ongeveer 18 jaar op met het Maastrichts Salonorkest. Maar André wilde meer en richtte in 1987 naast het Salonorkest ook het Johann Strauss Orkest op. De rest is geschiedenis. In 2016 introduceerde André vijf leden van het Johann Strauss Orkest het nieuwe MSO: Frank Steijns (piano), Cord Meyer-Luesink (viool), Tanja Derwahl (cello), Gosia Loboda (viool), Roland Lafosse (contrabas). Met de originele kledij zoals tijdens concerten gedragen, zorgen zij voor een onvergetelijke avond met prachtige muziek tijdens het diner.

* indien aankomst op donderdag, is het avondprogramma van dag 1 en dag 2 omgewisseld.

Dag 2 - Ontdek Maastricht

Vanaf 08.00 uur kunt u gebruik maken van het ontbijt. Om 10.00 uur staat de touringcar klaar voor vertrek naar Maastricht Centrum.
Met een professionele gids maken wij een stadswandeling** van ongeveer 1,5 uur door de mooie oude binnenstad van Maastricht, waarbij we ook de Rieu highlights passeren. Aansluitend gaan we aan boord voor een boottocht op de Maas. Deze vaart langs bezienswaardigheden zoals de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. Basiliek en het kasteel van André Rieu. Tijdens de boottocht genieten we van het uitzicht. Eenmaal terug aan wal brengt de touringcar u weer terug naar het hotel.

's Avonds* wordt een drie-gangen-menu geserveerd in het restaurant. Nadat u heeft genoten van een heerlijk diner, brengt de touringcar u om 20.00 uur naar de officiële André Rieu Studio's. De unieke beleving om binnen te treden in het hart van de muziek! André repeteert hier met zijn orkest en alle muziek wordt er geschreven en opgenomen. Speciaal voor deze arrangementen wordt André Rieu Studio's omgetoverd tot een filmzaal, waar u unieke beelden van André Rieu te zien krijgt. Na deze fantastische beleving sluiten wij de avond af en gaan we per touringcar terug naar Hotel Van der Valk Maastricht.

* indien aankomst op donderdag, is het avondprogramma van dag 1 en dag 2 omgewisseld.
** indien mindervalide, neemt u dan contact op zodat wij een passend alternatief kunnen bekijken.

Dag 3 - Vertrek

Vanaf 08.00 uur kunt u gebruik maken van het ontbijt. Om 11.30 uur is het tijd om afscheid te nemen en wordt u uitgezwaaid door André Rieu Travel en kijkt u terug op een fantastisch weekend in de stad van André Rieu!

Inclusief

• Persoonlijke begeleiding door André Rieu Travel tijdens het gehele arrangement
• Bij aankomst voucher voor koffie of thee & vlaai
• Vervoer van / naar excursies
• Stadswandeling Maastricht & Bootexcursie
• Arrangement op basis van volpension: vanaf aankomstdag diner t/m ontbijt op vertrekdag
• Inclusief koffie, thee, frisdrank tijdens ontbijt en diner. Tijdens lunch enkel koffie en thee inclusief.
• Inclusief 1 avond dineren met live muziek Maastrichts Salon Orkest
• Unieke film ervaring in de officiële André Rieu Studio's
• Twee overnachtingen in Hotel Van der Valk Maastricht****
• Toeristenbelasting € 5,01 per persoon per nacht
• Gratis parkeergelegenheid
• Uitgebreid ontbijtbuffet
• Goodiebag

Exclusief

• Heen- en terugreis naar Maastricht
• Overige dranken dan inbegrepen bij maaltijden (zie inclusief)
• Reis- en Annuleringsverzekering (niet mogelijk via André Rieu Travel)
• Reserveringskosten € 20


Corona Maatregelen

André Rieu Travel garandeert dat de gestelde maatregelen zoals bepaald door het RIVM worden nageleefd.
U reist in een veilige en gezonde omgeving in zowel hotel alsook de aangeboden excursies.

Dit arrangement bevat geen concertbezoek en het biedt geen mogelijkheid tot een ontmoeting met André Rieu.

379pp

3-daags "Maastricht, My Hometown!"